KR Agilus tillsammans med SIGMATEKs servodrive möter Timo Boll i pingis

Den 11 mars kl 10:00 möter KR Agilus pingislegendaren Timo Boll i pingis

KR Agilus DIASDRive Timo Boll
Den 11:e mars klockan 10:00 möter KR Agilus pingislegendaren Timo Boll i pingis, missa inte!
För att se trailern redan nu så klicka på länken i slutet av första stycket eller länken längst ner!
Klockan 05:00 (svensk tid) den 11:e mars möter KUKA Roboter GmbH:s kompakta robot, KR Agilus, silver- och bronsmedaljören i OS och VM, Timo Boll. Se trailern redan nu!

Servoteknik från SIGMATEK gjorde det möjligt

KUKA Roboter GmbH och SIGMATEK ingick ett samarbete för ett par år sedan då KUKA Roboter GmbH letade efter en servolösning till sin planerade robotserie KR Agilus. Resultatet och framgången har inte låtit vänta på sig. Succén har inte låtit vänta på sig.

Hemligheten är servoteknik från DIASDrive 100

Redan från början visste SIGMATEK att man hade ett smart och kompakt koncept i sin servodrive DIASDrive 100. DIASDrive 100 har från början varit inriktad mot förpackningsindustrin dvs. det kompakta utförandet, högt toppmoment och korta cykeltider fanns redan där. När kontakten med KUKA Roboter GmbH uppstod tog man helt sonika och optimarede DIASDrive 100 utefter de specifika kraven från robot och hanteringsindustrin. Resultatet blev KR Agilus.

DIASDrive 100 för flexibla servolösningar

DIASDrive servomotor servodrive
DIASDrive 100 är en dynamisk servolösning som i sitt kompakta utförande sparar plats i styrskåpet
DIASDrive 100 är en kompakt servolösning med flera smarta funktioner. Att få plats med 8 servoaxlar på en bredd av 300 mm är bara det en bedrift, samtidigt som man erbjuder den dynamik som maskinbyggare söker för att kunna producera i hög takt med samma höga repeternoggrannhet. Den modulära lösningen, den integrerade säkerheten och kommunikation i hård realtid med styrsystemet gör DIASDrive 100 till en komplett lösning för alla branscher där kraven på hastighet och dynamik är höga.
  • Toppström på 15 Ampere
  • För synkron-, asynkron-, torque- och linjärmotor
  • Utvärderar alla gängse återkopplingssystem
  • Cykeltiden för reglerloopen är 62,5 µs