Linjärrörelser från SIGBI

Vi har hårdvaran och mekaniken för att automatisera era linjärrörelser

SIGBI System hjälper er att automatisera era linjärrörelser. Vi kan ta fram hela lösningen med linjärenhet och motor. Vi tar hänsyn till ert eventuella styrsystem i de fall ni önskar fältbusskommunikation mellan PLC och servodrive.

Behöver ni hjälp med programmering och konfigurering av applikations- och reglerparametrar? Vi hjälper er med idrifttagningen!

  • Komplett linjärlösning från SIGBI System
Rollco linjärenhet
Många maskinbyggare och konstruktörer väljer dagligen mellan olika lösningar för drivning av linjärenheter. Linjärenheten kommer från vår partner ROLLCO.
Fastech Ezi-SERVO PG
Fastech Ezi-SERVO PG
Motor med växel

Många maskintillverkare har behov av en roterande rörelser. Vi tar fram rätt servomotor och växel. Våra servomotorer har en hög effekttäthet och mycket hög dynamik. Har ni behov av extra hög skyddsklass på era motorer? Vi kan erbjuda IP 68. Naturligtvis tillhandahåller vi CAD-ritningar på både motor och växel för era konstruktörer som enkelt kan integrera våra lösningar i era ritningar.

Smarta lösningar, kompakta lösningar

Beroende på applikation och behov kan lösningarna te sig annorlunda för bästa pris/prestanda. När vi dimensionerar en lösning tittar vi både på servomotorer, stegmotorer och servostegmotorer som alternativ. Vi föreslår även växel i de fallen applikationen så kräver.

Vi garanterar en smart och kompakt lösning.

ServoOne – servodrive för högdynamiska drifter

ServoOne är en serie servodrives för både 1- och 3-fas. Korta cykeltider hos reglerlooparna möjliggör en hög dynamik i er linjärrörelse. ServoOne har stöd för CodeSys vilket innebär att man kan implementera sitt PLC-program direkt i servodriften.

Det är även möjligt att via fältbuss kommunicera med överordnade styrsystem:

  • PROFINET IRT
  • SERCOS III
  • EtherCat
Keba-DRIVES ServoOne Junior
Keba-DRIVES ServoOne Junior
JVL MAC420 trådlös plc
JVL MAC420 trådlös plc
MAC-motorn – Servomotorn som inte upptar plats i styrskåpet

Med MAC-motorn erbjuder vi en kompakt lösning som inte behöver installeras i styrskåpet. Kraftdelen är integrerad i motorn. Montera motorn och anslut matning och eventuellt fältbuss och ni är klara. En av fördelarna med MAC-motorn är att man mjukvarumässigt kan välja Ethernet-fältbuss. Har era kunder möjlighet att önska styrsystem så kan ni trots det ha samma servomotor, inga extra komponenter eller reservdelar.

  • Motorer med IP68
  • Samma hårdvara oberoende av styrsystem

Läs mer om våra MAC-motorer.

FASTECH – Fullt moment vid stillastående.

FASTECH:s stegmotorer finns från minsta storlek upp till 10 Nm i hållmoment. Vi kan erbjuda lösningar med extern kraftdel eller integrerad kraftdel. Dessa stegmotorer kan styras via pulsriktning från överordnade styrsystem.

Vi kan lägga upp positioner i en positionstabell där nya förflyttningar triggas via stegmotorns digitalingångar. Vi har också möjlighet att loopa nya positioner med paustider och trigger via digitala insignaler.

Läs mer om våra stegmotorer från FASTECH.

Keba-DRIVES ServoOne Junior
Keba-DRIVES ServoOne Junior